Find fællesskaber på Frederiksbjerg

Community for alle dem som elsker Frederiksbjerg
Marie Lærke Justesen står bag det nye community for alle os, der elsker Frederiksbjerg! Her kan alle blogge, lave grupper, diskutere, oprette events og vise billeder… Så kan vi alle lære hinanden bedre at kende, inspirere hinanden og få et endnu stærkere fællesskab i vores lille seje bydel.
Kom med, kom med. Kig ind på www.frederiksbjerg.com

_____________________________________________________________________________________

Ventilen

Ventilen Århus er et mødested for stille og ensomme unge i alderen 15-25 år.

I Ventilen Århus kommer mange forskellige unge. Nogle er under uddannelse, nogle går ledige og andre har fast arbejde. Fælles for alle er dog, at de lever med en ensomhed i deres hverdag som de gerne vil gøre noget ved, og derfor kommer de i Ventilens mødested. Her kan man møde andre unge i samme situation, og man kan opleve at få nye venskaber og være del af et fællesskab.

Adresse: c/o IOGT-Huset, Skt. Paulsgade 5, 8000 Århus C   Telefon: 28 72 73 44  E-mail: aarhus@ventilen.dk

Åbningstider: Søndage 14:00-17:00 Torsdage 18:00-21:00
Første gang du kommer, skal du komme om søndagen kl. 13:30, eller om torsdagen kl. 17:30.


_____________________________________________________________________________________

KFUM og KFUK

KFUM og KFUK i Danmark er en kristen børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder ud fra en vision om, at børn og unge skal vide, de kan tro på Gud – og at Gud tror på dem. I hele landet arbejds der med børneklubber, teenklubber, konfirmandklubber, festivals, musik- og dramagrupper (Ten Sing), stævner og sommerlejre.

Foreningslokaler
Skt. Anna Gade 47, st
8000 Århus C

[google-map-v3 width=”150″ height=”150″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”left” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”false” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”false” streetviewcontrol=”false” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Skt Anna Gade 47, 8000 Aarhus C{}1-default.png{}KFUM og KFUK” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

_____________________________________________________________________________________

FDF Aarhus 2

En kreds med ca. 60 medlemmer, børn og unge, drenge og piger i alderen seks til atten år. I kredsen er der ca. 20 voksne ledere, som bruger en del af deres fritid på frivilligt og ulønnet børnearbejde.
På vores ugentlige klassemøder og på weekendture er vi meget ude i naturen. Hos FDF lærer man at bruge en dolk, at bygge med reb og rafter, at bruge og passe på naturen, at være en god kammerat og mange andre vigtige færdigheder. FDF er en kristen organisation, vi tilhører Sankt Pauls Sogn.

Foreningslokale
Rømerbo
Ole Rømersgade 67
8000 Aarhus C

[google-map-v3 width=”150″ height=”150″ zoom=”16″ maptype=”roadmap” mapalign=”left” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”false” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”false” streetviewcontrol=”false” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Ole Rømersgade 67, 8000 Aarhus C{}1-default.png{}Rømerbo, FDF” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

_____________________________________________________________________________________

Der er forskellige tilbud på fællesskab i Sct. Pauls Kirke

_____________________________________________________________________________________

Frederiksbjerg Ø-sommerlejr
En gang om året arrangeres der en ø sommerlejr på Frederiksbjerg. Ta med på ø-lejr.
Se hjemmesiden
http://www.oesommerlejr.dk/index.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>