Køb bæredygtigt på Frederiksbjerg

Ingerslev Boulevard Onsdage og lørdage

Ryderne
Vi er på torvet hver lørdag – nu også onsdag – fra kl. 8-14 på Ingerslev Boulevard i Århus med:
· Æblemost
· Kalvekød
· Oksekød
· Grisekød
Alle kødvarer er produceret på Ryderne efter sæsonprincippet. Det vil sige at vi slagter i efteråret, når dyrene er færdige med at spise græs og æbler. Det er på dette tidspunkt, at smagen er på sit højeste.

Jægergårdsgade

Ren Kost
Ren Kost er en økologisk købmandsbutik der har et stort udvalg af fødevarer, økologiske og biodynamiske kropsplejeprodukter samt kosttilskud

Haarfein
haarfein – økologisk frisør, hvis du ikke vil gå på kompromis! Alle produkter er godkendte af Miljøkontrollen, og vi er altid opdaterede med den nyeste viden indenfor hårpleje.

Frisør Birthe Gleerup
Frisør Birthe Gleerups miljøvenlige koncept betyder at der anvendes rene naturprodukter til alle former for behandling, det vil sige ingen krasse permanentvæsker eller kemiske farver.

SIGNATUR
– en sundere frisør. Det bedste du kan gøre for dig selv!

Frederiksalle

Glad – Take away og cafe. Maden bliver lavet fra bunden og  af økologiske råvarer. Vi bager selv vores brød af økologisk mel. Vi har salater med sunde og fedtfattige dressinger. Endda emballagen er bæredygtig.

M.P. Bruunsgade

Helsemin
Butikken har økologiske produkter, helsekostprodukter, kosmetik samt en større rawfood-afdeling.

Kähler Coffeestation
Økologisk kaffe og grød – i allerbedste kvalitet!

emmerys.dk

Brammersgade

Street Coffee
brygger fairtrade- og nøje udvalgt kvalitetskaffe. Den kan nydes både i deres hyggelige kaffebarer i Brammersgade og Vestergade, med indbyggede pladespillere, samt fra deres kaffescooter, hvor du kan få en kaffe to-go.

Ålborggade

Ahrensberg Is
www.ismejeri.dk

Kildegården

Naturligvis
Naturligvis er hudplejeklinikken for dig, der ønsker optimale resultater uden brug af kemikalier, parabener og andre skadelige stoffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>